Forebyggelse af h°feber med zoneterapi og hom°opati

Oprettet d.

Forebyggelse af h°feber med zoneterapi og hom°opati

Forebyggelse af høfeber med zoneterapi og homøopati

 

Er du en af dem der lider af høfeber, og godt kunne tænke dig at styrke kroppens balance, på en mere naturlig måde, uden brug af den traditionelle medicin, som antihistaminer og binyrebarkhormon, der har mange bivirkninger, kan du prøve homøopati og zoneterapi.

Homøopati og zoneterapi er et spændende alternativ og redskab til at slippe for høfebergenerne uden samtidig at belaste kroppen unødigt. Kroppen bliver afbalanceret, og der arbejdes med årsagen til høfeberen. På den måde kan du på en fornuftig måde gå forår og sommer i møde, uden kroppen overreagerer på pollen.

De bedste resultater fås uden tvivl ved at forberede og forebygge, så derfor må du allerede nu til at tage fat.

Jeg anbefaler zoneterapi 1 gang om ugen i ca. 5 uger, derefter optrappes, samtidig indtages Høron og Calcium comp., der er homøopatisk lægemidler. Man kan med fordel tage et ekstra tilskud af C-vitaminer og Probiotika.

For alle disse midler – både zoneterapi, homøopati, vitaminer og sunde bakterier – gælder, at kroppen skal have tid til at optage det og fylde lagrene og finde tilbage i den balance, som den er bygget til. Det er derfor nu tid til at gå i gang, hvis du vil nyde foråret og sommeren helt tæt på uden løbende næse og nys – og uden bivirkningsfyldt medicin.

For yderligere oplysninger, kontakt mig gerne på mail, info@rikkejohannesen.dk

Priser:

Zoneterapi kr. 330,- pr. gang

Homøopatisk lægemidler kr. 148,50 pr. flaske

C-vitaminer Omnic 500mg kr. 69,-

Symbioflor+ kr. 99,-

 

 TILBUD: 5 zoneterapibehandlinger, 1 fl. Høron, 1 fl. Calcium comp., C-vatiminer og Symbioflor i alt kr. 2.115,00 –

 

VED KØB INDEN 31.03.2017 KR. 1.850,-