KLIENTER TIL SAMTALETERAPI SØGES

Oprettet d.

Jeg er i gang med en uddannelse som systemisk narrativ terapeut, hos SIF. Under min uddannelse skal jeg bruge nogle klienter som har et problem/dilemma de gerne vil arbejde med i samtaleterapi. Intet problem/dilemma er for stort eller for lille til at tages op. Jeg arbejder med narrativ terapi, som sætter fokus på din fortælling om dig selv, og dermed dine handlinger og identitet. Narrativ terapi består bland andet i, at vi eksternaliserer problemet, så det er problemet, der er problemet og ikke personen, der er problemet. Idet der på denne måde flyttes fokus på det der fungerer, fra det der ikke lykkes i ens liv.


Jeg optager samtalerne på lyd, da jeg skal skrive en supervisionsrapport på hver samtale. Supervisionsrapporten bliver sendt til min supervisor, der giver en tilbagemelding på hver samtale. Jeg og min supervisor har selvfølgelig tavshedspligt, og du vil kun blive kendt som ”Klient” i rapporten.


Kunne du have lyst til et samtaleforløb minimum 2 gange, skriv meget gerne til mig på min mail, eller en sms. Jeg holder åbent for samtaleterapi onsdag og lørdag formiddag. 
Pris: kr. 300,- for de første 2 samtale, á ca. 1 ½ time, betales ved første samtale.  Herefter 200,- pr. samtale. Priserne justeres til november 2017.