Nyhedsbrev 2017

Oprettet d.

 

Tiltag i klinikken:
Så nærmer sommerferien sig… og jeg holder lukket fra mandag den 17. juli til fredag den 4. august.
Der er stadig få ledige tider tilbage, de sidste 2 uger inden min ferie.
Fra september tilbyder Lis og jeg wellness aftener i klinikken, med Qi gong, fodbad, nakke/hoved massage og afspænding med klang. 
Jeg laver også nye hold med fokus på krop, sjæl og sind, hvor der bliver arbejdet med yogaøvelser, afspænding, bodyscanning, meditation, vejrtræknings øvelser, kropsbevidsthed og øget opmærksomhed på kroppens velvære. 
Datoer og mere info skriver jeg ud i næste nyhedsbrev.

Juli husråd:
Vi skal alle, uanset alder, være opmærksom på solens stråler, vi skal passe på ikke at blive forbrændte men samtidig skal vi også have solens stråler på vores hud, for at optage D-vitamin. Solens stråler er meget vigtigt for os, for i disse måneder skal vi have vores D-vitamin depoter opbygget, så vi kan klarer os igennem hele vinteren. D-vitamin er specielt vigtigt for kroppens optagelse og omsætning af kalk, for knoglerne og musklerne.

Pas på din hud, hvis du er direkte i solen. Du kan vælge at købe en god, sund solcreme, uden for meget kemi i. Eller du kan vælge at lave din egen solcreme.

Her følger en opskrift:

Opskrift på solfaktor 30:
50 ml. tiosol
100 ml. økologisk olie fx kokosolie eller mandelolie

Bland ingredienserne, og den hjemmelavet solcreme er klar til brug.
Hæld evt. solcremen på en sprayflaske, så undgår du bakterier i solcremen.
Vær opmærksom på, at hvis du bruger kokosolie, ændre den konsistens efter temperatur. Den vil være blød eller flydende i varme og stuetemperatur og blive hård i kulde.
Tiosol er naturlige solfilter fra naturmineral, der beskytter imod UVA og UVB stråler.
Du kan købe ingredienserne på www.urtegaarden.dk

Solen kan nemt udtørre huden, især i ansigtet som tit er mest udsat for solens stråler. Jeg anbefaler en hjemmelavet maske af agurker og honning. Agurk har både helende og kølende effekt på huden, den mindsker også hævede og puffed øjne, da agurken samtidig er en rigtig god fugtgiver. Honning er bakteriedræbende og har en helende effekt. Her følger en opskrift:
1 agurk og 1-2 spsk honning blendes. Smør maske i ansigtet efter du har renset med ansigtsrens, og lad den sidde 30 min, hvorefter ud skyller masken af med lunken vand.


Med det vil jeg nu ønske jer alle en rigtig god sommer, og på gensyn i klinikken til august. 

De varmeste sommerhilsner 
Rikke