Nyhedsbrev september 2017

Oprettet d.

Nyhedsbrev september 2017

September er starten på efteråret, hvor dagene bliver mindre, hvor vi trækker os ind i os selv. Hvor vi finder vore indre redebygger frem. Hvor vi tænder op i pejsen, putter os med strikketøjet og en god kop te. Denne tid elsker jeg, jeg elsker hvordan naturens farver skifter fra friske grønne farver, til varme røde, lilla og brune farver. Jeg elsker at hoppe i mine gummistøvler og min uldtrøje for at gå ud og plukke vilde brombær, blommer, nødder mm.

Tiltag i klinikken:

I klinikken bliver der tændt op i stearinlysene… jeg er startet op med mindfulness hold, hvor vi arbejder med det at være i nuet, være nærværende og accepterende både over for andre og især for os selv. Vi arbejder med yoga, vejrtrækningsøvelser, og afspænding, på en måde, hvor vi vender blikket indad, for at forbinder sindet og kroppen med hinanden. Det er et perfekt tidspunkt til at øve sig i dette, da årstiden er med os. Naturen ser også indad, træerne og planter smider deres blade og vender energien ind ad det næste halve år, for at være klar til et nyt forår. Det er denne cyklus der også er sund for os at følge. Der er ledige pladser på holdet, torsdage fra kl. 18.30 til 19.45. Har i lyst til at deltage, meld jer på online booking på min hjemmeside www.rikkejohannesen.dk. Det koster kr. 150,- pr. gang, eller kr. 700,- for 6 gange.

I denne måned har jeg også fødselsdag i klinikken, jeg har været i klinikken i Årup, i 1 år. Det har været et dejligt år, jeg er stadig meget glad for mit nye lokale hos Mengs Univers. I denne anledning er der lidt chokolade til alle gæster i min klinik. Og til dem der bestiller Japansk Lifting i september, får I en Hybenkerneolie med hjem.

Månedens husråd:

Starten på efteråret er også en god tid til at ”detox din krop”. Vi lever i en verden med forurening, et stort udvalg af konventionelle fødevare fyldt med gifte fra sprøjtemidler, konventionel medicin, mm som kroppen ikke er ”designet” til at udrense. Vores udrensningsorganer arbejder derfor på højtryk for, at rense kroppen. Her følger lidt husråd, der vil hjælpe med at rense giftstoffer ud af din krop.

  • Start morgenen med at drikke et glas vand med ½ presset citron. Citron er fyldt med antioxidanter, der forbedrer din nyrer og leverfunktion.
  • Lave en juice af ½ honningmelon, 1 agurk, 2-3 stilke bladselleri, og lidt persille. Drik juicen over 3-4 timer. Denne er juice er base baseret og en god udrensning for nyre og tarme. (Det er helt normalt at man tisser rigtig meget) denne juice kan man med fordel drikke i ca. 1 uges tid.  
  • Drik 2 liter vand om dagen. Godt for hele kroppen, og er med til at ”skylde” giftstofferne ud af kroppen. Du vil sikkert også mærke at din fordøjelse bliver bedre.
  • Få frisk luft, sidder du inde sørg for at åben vinduet flere gange i løbet af dagen, har du mulighed for det gå nogle ture i naturen. Tag i løbet af dagen nogle dybe vejrtrækninger. På denne måde får du renset dine lunger.
  • Ønsker du en ekstra udrensning, kan jeg anbefale detox-Kit fra Heel. Dette kit består af 3 forskellige typer miksturer, der kombineres for at stimulere kroppen egne afgiftningssystemer -  det lymfatiske system, mave-tarm systemet samt lever og nyrer. Jeg har det til salg i klinikken kr. 289,-

Med ønsket om en dejlig, hyggelig september.

Rikke Johannesen