Nyhedsbrev oktober 2017

Oprettet d.

Nyheder i klinikken oktober:

Siden sidste nyhedsbrev, har jeg fået overstået en vellykket eksamen på mit 2. år, og er nu gået videre til 3. år på min uddannelse som psykoterapeut. Jeg får brug for flere træningsklienter, der har lyst til at arbejde med sig selv, det kan f.eks være tendens til vinterdepression, vrede, sorg, angst, forsvundet livsglæde, skilsmisse, stress og meget mere… 

Jeg læser på SIF, www.sif-udd.dk, hvor der er 2 hovedretninger, det systemiske og narrative. Det Systemisk gør op med ideen om, at terapeuten er ekspert på klientens liv. I det narrative får livet mening gennem den måde, som vi fortæller om os selv på. Vi adskiller problemet fra personen gennem eksternalisering, det er problemet der er problemet og ikke personen.

Samtalerne foregår på klinikken, onsdag, lørdag og søndag formiddag, da der ikke er andre på klinikken på disse tidspunkter. Jeg behandler hver enkelt menneske med respekt, omsorg og lydhør. Jeg skriver supervisionsrapport der bliver superviseret, og både jeg og min supervisor har selvfølgelig tavshedspligt.

Jeg tilbyder disse samtaler til reduceret pris, 2 gange for kr. 300,- - derudover kr. 200,- pr. gang.

Skulle dette have din interesse, eller skulle du kende en, der ville have lyst til at få nogle samtaler, kan jeg kontaktes på telefon 40 62 40 79, eller der kan bestilles tid på onlinebooking på www.rikkejohannesen.dk.

I klinikken går det supergodt med tilløb af nye klienter og fortsat besøg af trofaste klienter, TAK FOR DET. 

Jeg har i september været på kursus med afspænding og mobilisering af små og større børn, hvor der bliver brugt massage, mobilisering og kranio sakral terapi. En dejlig og nænsom behandling af børn, der er urolige, har svært ved at sove, er motoriske i ubalance, har koncentrationsbesvær, indlæringsvansligheder mm. Ønsker du denne behandling til dit barn, kan du bestille ½ times massage, og skrive i teksten ”afspænding og mobilisering af børn”.

Husråd:

Dejligt, at vi har haft nogle skønne sensommerdage, men nu er efteråret for alvor på vej… Det er her vi har ekstra brug for ekstra fokus på vores sundhed, for at styrke vores immunforsvar hele vinteren igennem. Her følger et par enkelte råd som styrker dit immunforsvar.

  1. Frisk luft hver dag, også selv om det regner, sner eller er mørkt og trist. – åben et vindue, hvis det er umuligt at komme ud.
  2. Sund varieret kost, med årstidens grøntsager, husk altid at bruge en god olie, da flere vitaminer er fedtopløselige og optages lettere i kroppen, når de indtages med olie. Et godt råd er at spise grøntsager til alle dine måltider (også morgenmaden), så er du godt dækket ind.
  3. Motion, gerne 30 minutter hver dag, det er med til at øge blodcirkulationen, og dermed øge immunforsvaret.
  4. Har du brug for at styrke dit immunforsvar yderligere, kan du med fordel tage en multivitamin, jeg anbefaler Omnimin pure fra Biosym, Rød solhat - Echinacea fra Biosym, en stærk C-vitamin, og D-vitamin – alt dette bidrager til immunsystemets normale funktion.

Med ønsket om et dejligt efterår, uden snot og snue.

Rikke Johannesen