Nyheder fra klinikken

 1. Flytning juli 2020

  Oprettet d.

  KLINIKKEN FLYTTER Efter mange dialoger med mig selv, har jeg besluttet at flytte klinikken til Brenderup. Der har været mange overvejelser inde over processen her. Men i det korte er det en beslutning, jeg har...
 2. Corona situationen

  Oprettet d.

  Jeg har været i syv sind, om jeg skulle lukke klinikken i en periode, på grund af Coronavirussen. Men jeg har nu besluttet at følge myndighedernes øget restriktioner. Derfor holder jeg lukket i klinikken fra i dag til...
 3. Nyhedsbrev januar 2020

  Oprettet d.

  NYHEDSBREV JANUAR Trods en våd og blæsende januar, hvor jeg har manglet frosten og sneen, er det alligevel fantastisk at mærke, hvordan dagene bliver længere og lysere. Dagen er her i skrivende stund tiltaget...
 4. Nyhedsbrev april 2019

  Oprettet d.

  Nyhedsbrev april Gør kroppen klar til foråret. Vi har varmet os i mange lag tøj hele vinteren, og især vores fødder har været pakket godt ind i tykke strømper og varme...
 5. Klinikken flytter den 12. marts 2019

  Oprettet d.

  Nyhedsbrev februar 2019 Det er med stor tristhed, at jeg må meddele jer, at jeg flytter fra Årup. Lis Meng har opsagt mit lejemål, så jeg har været på jagt efter andre lokaler. Efter...
 6. Nyhedsbrev november 2018

  Oprettet d.

  Nyhedsbrev november 2018 Kære alle trofaste gæster i klinikken hos Terapeut Rikke Johannesen Prisstigning fra den 1/11. 45 min. zoneterapi fra 340,- til 350,- 30 min. zoneterapi for...