Nyhedsbrev november 2018

Oprettet d.

Nyhedsbrev november 2018

Kære alle trofaste gæster i klinikken hos Terapeut Rikke Johannesen

Prisstigning fra den 1/11.

45 min. zoneterapi fra 340,- til 350,-

30 min. zoneterapi for spædbørn fra 225,- til 230,-

1 times Japansk lifting fra 510,- til 520,-

30 min. massage fra 225,- til 240,-

60 min. massage/zoneterapi fra 410,- til 420,-

Se flere priser på www.rikkejohannesen.dk

Nyt i klinikken:

Jeg indfører pr. 1/11 en fordel for dig der elsker Japansk Lifting.

Hvis du inden for et år køber 5 Japansk Liftinger får du den 6. gratis. Klippekortet må gerne deles, med veninde eller familie.

Fordelen ved Japansk Lifting er en frisker glød, mindre rynker, afspænding af ansigtet og ”løftning” uden botox eller kniv. Men i høj grad også en fantastisk følelse af ro og afspænding i hele kroppen.

Lider du af hovedpine, nakke- og kæbespændinger, vil du også opleve en markant forbedring på disse symptomer. Samt du får en udrensning med fodzoneterapi, der hjælper kroppen med selvhelbredelse.

Månedens husråd:

Så blev det koldt i Danmark..., og det føles for alvor som vinter med isende bilruder, rimbelagte græsplæner, og det er den tid, hvor vi er mange der mærker det på vores krop, med lange næser, hoste og ømme halse.

Så er det nu vi skal tage kampen op mod de florerende vira og bakterier. Jeg anbefaler homøopati, da det er et lægemiddel der styrker og stimulerer kroppens eget immunforsvar til at bekæmpe infektionen.

Jeg anbefaler Influron og Echinacea comp fra Allergica Disse kan tages forebyggende, Influron 10 dråber 3 gange dagligt. Hvis man er i risikogruppen for at udvikle mere alvorlige tilstande under en influenzainfektion, kan man tage Influron forebyggende i den periode, hvor infektionen spredes blandt dine omgivelser. Influron indtages gerne sammen med Echinacea comp. 20 dråber dagligt efter behov, som også virker forebyggende på infektioner i luftvejene. Echinacea comp. er et plantemiddel, som generelt styrker immunsystemet. Det benyttes bedst forebyggende, og indeholder bl.a. Echinacea-planten, som styrker de hvide blodlegemer.

Hvis du bliver ramt af influenza, kan du tage Influron akut, 50 dråber i et glas vand med vand, som drikkes over 2 timer, gentag til symptomerne aftager. Influron virker bedst og hurtigt, hvis du tager dem så snart du mærker de første symptomer.

Du kan supplerer med Aconitum/Eucalyptus organocomp. Akut dosering: 1 drikkeampul morgen og aften – eventuelt også 1 midt på dagen. Aconitum/Eucalyptus organocomp. er et akutmiddel til influenza. Midlet indeholder de klassiske plantemidler, der virker mod infektioner, typisk med feber.

Du kan købe homøopati på nettet, eller i helsekost butikker. Skriv/ring endelig hvis du vil vide mere om homøopati eller anden naturlig lægemiddel.

De varmeste efterårs hilsner

Terapeut Rikke Johannesen

Bredgade 91

5560 Årup

www.rikkejohannesen.dk