Nyhedsbrev januar 2020

Oprettet d.

NYHEDSBREV JANUAR

Trods en våd og blæsende januar, hvor jeg har manglet frosten og sneen, er det alligevel fantastisk at mærke, hvordan dagene bliver længere og lysere. Dagen er her i skrivende stund tiltaget med 1 time og 34 minutter, og det kan vi mærke. Mange der får besøg af vinterdepressionen, har det svært i denne tid, de mangler den hvide sne til at lyse de mørke dage op. Så her hjælper det også, at de fleste dage bliver længere. Jeg har en del i klinikken, der mærker tristheden og nedtryktheden. Det hjælper dem at få talt om det, at finde ind til, hvad det er der sker i kroppen, og hvilke redskaber de kan tage i brug for at finde lyset i mørket. Der findes også nogle gode homøopatiske lægemidler. Tegner der sig et billede af at man, hver vinter mærker tristheden og nedtryktheden, kan man med fordel tage Helioron fra Allergica.

Men det lune vejr, skaber også forandringer i naturen. Nu er der allerede pollen i luften, både el og hassel kan måles i luften, dog meget lidt, men nok til at nogle reagerer på dem. Er du også en af dem, der lider af høfeber, så er det NU du skal i gang med naturmedicin, hvis det skal afprøves i år. Er du træt af de bivirkninger, som den konventionelle medicin giver, så er der en mulighed for at afprøve om naturmedicin er noget for dig. Jeg anbefaler Hørøn fra Allergica og Urticalcin fra A. Vogel. Og så anbefaler jeg zoneterapi, for at hjælpe med at få balance i nyre og binyre, der har stor indflydelse på om man overreagerer på pollen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til mig. Et spørgsmål jeg typisk får er:

”hvor mange behandlinger skal der til? ”  Mit svar er, at vi alle er unikke og selv om vi har de samme symptomer, så er der ikke to sygdomsforløb der er de samme. Derfor giver jeg aldrig nogen garanti for, hvor mange gange der skal til, men du skal gerne få det bedre, og du skal føle, at du får noget ud af behandlingerne. Mit råd er altid at mærke efter, og gerne skriv ned i en dagbog, hvordan du har det, når du starter i klinikken. Så er det nemt og se de skridt, der sker i den positive retning. Dette gælder både for psykoterapien og for kropsbehandlingerne.

I sidste uge havde jeg en ung kvinde, der er i gang med en videregående uddannelse, her skal de til eksamen efter hvert semester, de har 3 changer for at bestå, og for at gå vider på uddannelsen. Den unge kvinde havde ikke bestået den 1. gang fordi den ”sorte klap” gik ned. Hun fik en behandling hos mig, hvor hun fik 1 times samtale, og herefter ½ times vejrtrækningsterapi. Hun fandt roen, og en måde hvorpå hun kunne gå til den 2. eksamen og undgå at den ”sorte klap” gik ned igen. Hun bestod. Så her skulle der bare en behandling til.

Så har jeg flere klienter, der kommer fast en gang om måneden, og har gjort det igennem de 19 år, jeg har haft klinik. De mærker, at deres kroniske sygdom bliver holdt i skak. Og hvis de springer en gang over, kan de mærke det i kroppen, at deres symptomer bliver værre.

Så for mig er det vigtigt, at du mærker efter, også efter de små ting, som man hurtigt glemmer. 

Jeg ønsker dig en dejlig februar.