Flytning juli 2020

Oprettet d.

KLINIKKEN FLYTTER

Efter mange dialoger med mig selv, har jeg besluttet at flytte klinikken til Brenderup. Der har været mange overvejelser inde over processen her. Men i det korte er det en beslutning, jeg har taget for at få lidt ro omkring MIG. Jeg er flyttet ind i en lejlighed på Stationsvej 48 i Brenderup, hvor jeg har mulighed for at indrette en klinik. Og som min private situation er lige nu, er det det bedste for mig. Jeg håber også, at du min trofaste gæst i klinikken, vil tage godt imod min flytning. Jeg ved jo, at de fleste vil have korter til klinikken nu.

Jeg holder ferielukket fra den 13 til den 24 juli, så ved opstart den 28 juli, er klinikken herfra med adressen Stationsvej 48, 5464 Brenderup.

Jeg glæder mig til se dig igen i min nye klinik.

Sommer og sol er en gave for krop og sind. Solen giver os gratis D-vitamin, som er meget vigtigt for rigtig mange ting, lige fra barnløshed til leddegigt, diabetes, hjertekar sygdomme, depression til muskler, knogler og meget mere. Forskerne laver hele tiden nye fund i forhold til, hvordan D-vitamin påvirker kroppen. Vi optager D-vitamin gennem huden, 5-30 minutters ophold i solen før og efter kl. 12.00-15.00. Studier har vist sig at brug af solcreme hæmmer optagelsen, så 30 minutter om dagen uden solcreme, solhat og løst tøj, så brude du være dækket ind med D-vitamin i sommerhalvåret.

Men ikke alle tåler solen. Er du en af dem der lider af soleksem, anbefaler jeg Helioron fra Allergica. Helioron virker ved at styrke lever, nyre og binyre. Disse organer er ansvarlig for vores indre lysstofskifte. Når disse organer er velfungerende, omdannes lyset i os til bl.a. varme, godt humør og energi. Soleksem er typisk rødme, små blærer og kløen, og et tegn på at huden har svært ved at optage solens lys.

Håber du får en dejlig solrig juni måned.

De varmeste sommerhilsner

Rikke Johannesen

Nygade 2, stuen

5500 Middelfart

E-mail: info@rikkejohannesen

Telefon: 40 62 40 79